Verksamhet

Swedish Consulting Group levererar konsulter och fasta åtaganden på beställning, omfattande verksamhetsutveckling, projektledning och systemutveckling.

Verksamhetsområden

Verksamhetsutveckling
Verksamhetsutvecklaren har god erfarenhet inom respektive bransch, och arbetar efter best praxis med förstudier, kravanalys, upphandling, processförändring och förändringsledning.
Projektledning
Projektledaren arbetar i mindre och större projekt efter grundläggande projektmetodik och agila metoder. Detta omfattar beredning, planering, ekonomi, kommunikation, riskanalys m.m. för att ta projektet från ax till limpa, med reella och värdeskapande resultat. Området omfattar även uppsättning eller utveckling av projektkontor, program, projektportfolios, projektmetodik samt stöd till projekt och projektledare.
Systemutveckling
Systemutvecklaren är bred "fullstack" eller specialiserad efter behov, t.ex. i roller som informationsarkitekt, säkerhetsspecialist, DBA, testledare m.m. Våra systemutvecklare har mycket god teknisk förmåga och erfarenhet från relevanta områden med hänsyn till uppdraget.
Åtaganden
Swedish Consulting Group erbjuder även fastprisåtaganden, med en garanterad leverans inom tid och till avsatt budget. Det kan röra sig om genomförandet av en upphandling, införandet av ett nytt system eller utveckling av en anpassad IT-lösning.

Ta kontakt för offert.

Låt oss jobba tillsammans!