Om oss Bjorn 6 February 2020

The story

Swedish Consulting Group är affärsförmedlaren ursprungen ur konsultbranschen. Det började som en utmaning, där marknadens konsultbolag krävde kvalité och närhet mellan kund och leverantör. Det skulle vara lätt att göra affärer, mäklaren skulle vara proaktiv och både konsulter och uppdragsgivare skulle känna sig trygga i samarbetet.
I slutet av 2006 gick man från ord till handling och resten är som man brukar säga historia. Idag är Swedish Consulting Group marknadens mest progressiva och nytänkande affärsförmedlare inom IT- och konsulting.

Vision

Swedish Consulting Group vill skapa den aktiva scenen för medvetna kunder och kompetenta specialister, på så sätt att affärerna blir friktionsfria och balanserade.
Swedish Consulting Group är inte störst i omsättning, inte mest rutinbunden eller hårdast standardiserad. Vi är affärsförmedlaren som lägger fokus på att tjänsten praktiskt skall fungera och vara enkel. Därför lyckas vi attrahera verksamheter och individer som vill framåt, och delar våra värderingar i hur man skapar goda affärer.

Road story

Swedish Consulting Group vågar ta sin väg med nya och spännande lösningar. Detta är grunden till den framgång som både kunder och leverantörer möts av i samarbetet.
Vi vågar etablera personliga relationer, vågar anpassa oss efter faktiskt behov och vågar stå för det extra som gör skillnaden i ständig och hållbar utveckling * Swedish Consulting Group levererar hållbart med certifikat inom ISO 9001, ISO 14001 och ISO 27001.

Motivation

Swedish Consulting Group är affärsförmedlaren som lägger fokus på att tjänsten praktiskt skall fungera, vara enkel och utgöra en naturligt effektiviserande komponent till kunders och leverantörers verksamheter.
Goda affärer är viktigare än många, vilket kännetecknar våra samarbeten. Därför lyckas vi attrahera verksamheter och individer som vill framåt, och delar våra värderingar.

Jobba med oss!