Swedish Consulting Group

Swedish Consulting Group grundades 2006 i samarbete mellan ett flertal framträdande konsultbolag på den svenska marknaden. Verksamheten omfattar förmedling av konsultaffärer och därtill relaterade områden såsom stöd att upphandla konsulter, team och åtaganden. Swedish Consulting Group stöttar också vid introduktioner mellan kunder och leverantörer.
SwCG

Swedish Consulting Group stöttar även offentlig sektor med konsultleveranser, däribland: Kommunsamarbeten som SOLTAK, Laholmsbuktens VA och mycket mer.

Swedish Consulting Group stöttar även offentlig sektor med konsultleveranser

The story

Sedan start har Swedish Consulting Group haft en god utveckling, där bolaget uppnått en momentan årlig omsättning på 600 mkr med över 500 konsulter i uppdrag. Flera av leveranserna sker till konsultbolagen som givet ökad kapacitet och kompetens stärker egna relationer med sina kunder.

Idag pågår en breddning av kunderna där Swedish Consulting Group inriktar sig på privat sektor:
 – Swedish Consulting Group söker just nu efter kunder i Sverige som är intresserade av att upphandla åtaganden, eller konvertera resurskonsulting till mätbara leveranser.

Huvudkontoret är baserat i Kungsbacka. Det finns även representations- kontor nära våra större kunder

Huvudkontoret är baserat i Kungsbacka. Det finns även representationskontor nära våra större kunder, däribland i Malmö och Jönköping.

Vår vision

Vår vision.

Swedish Consulting Group vill skapa den aktiva scenen för medvetna kunder och kompetenta specialister, på så sätt att affärerna blir friktionsfria och balanserade.
Swedish Consulting Group är inte störst i omsättning, inte mest rutinbunden eller hårdast standardiserad. Vi är affärsförmedlaren som lägger fokus på att tjänsten praktiskt skall fungera och vara enkel. Därför lyckas vi attrahera verksamheter och individer som vill framåt, och delar våra värderingar i hur man skapar goda affärer.

Fyll i formuläret så hör vi av oss snart!

Hur kan vi hjälpa dig?